Eltelt az év első fele, és itt a nyár…

Azt hiszem a rendszeres edzés és az egészségesebb életmód kialakításának szempontjából ez az egyik legkritikusabb időszak 🙂

Az újévi lendület és motiváció már eltűnt, a nyaralások és a hőség idején pedig sokkal nehezebb erre odafigyelni… Megértelek!

Ilyenkor történnek általában a feladások 🙁 Beleengedjük Magunkat a vakációba, sokszor túlzásokba is esünk – majd ősszel újrakezdjük! De ősszel kezdődik az iskola, vissza kell rázódni a munkahelyen is, jönnek a esősebb napok – majd ha ennek vége, újrakezdjük! De akkor már a nyakunkon az ünnepek, a készülődés és az év végi zárások, túlórák – és eltelt félév, következik az Újév, amikor megint elhatárzzuk Magunkat.

De közben eltelik újabb fél év, amit nem használtunk ki. Pedig kis lépésekkel haladva, nem a tökéletességet hajszolva is lehet ennyi idő alatt változtatni és eredményeket elérni.

Ebben szeretnék Neked segíteni 1 héten keresztül!

Július 02. kedden tartottam a Facebook oldalamon egy 20 perces élő tornát – ezzel szeretném eldőként megadni a lendületet, és a videó elérhető itt fent is!

A torna végén pedig beszélünk arról, hogy mi az a 3 legfontosabb dolog, amin változtatnod kell ha szeretnéd elérni a céljaidat.

Szánj ma rá egy kis időt, vagy kezdd ezzel az új hónapot. Ígérem sokkal frissebb leszel utána. (Kb. 8:30-nál kezdődik a torna.)

Zsuzsi

Ui.: A Harmónia Pilatessel Klub segít, hogy minden nap kihozd Magadból a legjobbat ANÉLKÜL hogy órákat kellene edzéssel töltened, ki kéne mozdulnod és időt veszítened az utazással, szigorú és tarthatalan szabályoknak kéne megfelelned… KATTINTS IDE hogy jobban megismerd, és csatlakozz hogy fitt és aktív maradj nyáron is 😉