2 éves a Harmónia Pilatessel Klub!!

Ez egy havi tagsági program, aminek az első számú célja, hogy Neked minél KÖNNYEBB és EGYSZERŰBB legyen:

  • rendszeresen sportolnod a legelfoglaltabb időszakokban is,
  • otthon tornáznod a saját napirendedhez igazodva,
  • fenntartanod a folyamatos motivációt,
  • előrébb helyezni a fontossági sorrendben Magadat és az egészséged,
  • a pilatessel kialakítanod egy olyan életmódot, amiben mindig a legjobb formádat tudod hozni.

És amellet, hogy több ezer nőnek segített már, Nekem is nagyon sokat adott 2 év alatt!

Nyugodtabb lettem és már nem hajszolom annyira Magam; egy olyan fix pontja lett az életemnek, amitől mindig tudom hol a helyem az életben, biztonságot ad;  és megkapom a folyamatos motivációt Tőletek a fejlődésre és a rendszeres tornára is. Ezt együtt csináljuk, oda-vissza segítünk egymásnak. 😉

A Klub nyitásakor összesen csak 15 rövid és 1 hosszú videóból állt az edzésvideótár… Azóta folyamatosan, kis lépésekben bővülünk tagokkal, edzésvideókkal és más eszközökkel is, amik segítenek egészségesebben és kiegyensúlyozottabban élni.

2 év alatt közel 1400 elfoglalt nő tornázott velünk rövidebb-hosszabb ideig, a videótár jelenleg 120+ edzésből áll, elkezdtünk elmélyedni az étkezésben is, találkozunk személyesen… És ennek még nincs vége!

Köszönöm, hogy itt vagytok Velem!

Augusztus 27. kedden tartottam a Facebook oldalamon egy 10 perces élő tornát – ezzel ünnepeltük meg újra a szülinapunkat, és a videó elérhető itt fent is!

Szánj ma rá egy kis időt, ígérem sokkal frissebb leszel utána. 6 alap és könnyebb pilates gyakorlattal átmozgatjuk a teljes testünket.

Rohanós reggelekre, fáradt estékre szuper választás – azért hogy bármilyen elfoglaltak is vagyunk, minél kevesebb edzés maradjon ki. (Kb. 7:30-nál kezdődik a torna.)

Zsuzsi

Ui.: És ha van egy kis időd, hallgasd végig a videót a torna után, beszélek a terveimről is, és személyes együtt tornázási lehetőségről is…