Kíváncsi vagy, hogy a Pilates&Motiváció honlap és mozgásprogram neked való-e? Ha igen, akkor itt jó helyen jársz.

A Pilates&Motiváció oldal és a Harmónia Pilatessel Klub egy online pilates közösség. Ezen az oldalon megtudhatod, hogy kik vagyunk, mik vagyunk, miben hiszünk és mit csinálunk.

A lényeg, hogy a mai fitness világban rengeteg a verseny és a nyomás egy tökéletesnek hitt testért és makulátlan egészségért; és ebbe már belefáradtunk, túl soknak, túl szabályozottnak, erőltetettnek tartjuk.

Mi máshogy látjuk, mást hiszünk egészségesnek.

Egy olyan környezetet hoztunk létre, ahol megfelelési kényszer és állandó összehasonlítgatás nélkül fejlődhetünk.

Ha olvasás közben mosolyogsz, és talán még fel is kiáltasz, hogy “Igen! Ez az!”, akkor üdv közöttünk. Megtaláltad, amit kerestél.

A Pilates&Motiváció és Harmónia Pilatessel Klub Hitvallása

1.Nem fontos, hogy most éppen milyen formában vagy. Lehet hogy már több maratont is lefutottál / fitness versenyt nyertél, vagy egész eddigi életedben nem sportoltál és most kezded el. Minket nem érdekel. Mi csak azzal foglalkozunk, hogy akarod – elkezded – csinálod, vágysz egy kicsit többet tenni magadért és az egészségedért, és elfogadod hogy kis lépésekben fogsz haladni.

2.Nincs bűntudatunk. Sem a mosatlan, sem a csoki miatt, sem a pihenősebb napok miatt. Ez egy utazás – könnyebb és nehezebb időszakokkal, és a célunk hogy jól érezzük magunkat, és mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból.

3.Harmóniára törekszünk és nem az egyensúlyra. Tisztában vagyunk vele, hogy az életünkben vannak időszakok, és egy-egy ilyen szakaszaban vannak fontosabb tennivalóink – ami miatt más dolgok háttérbe szorulhatnak. Ezt elfogadjuk, alkalmazkodunk hozzá, és sosem bántjuk magunkat azért, mert nem teljesítünk mindig mindenhol 100%-osan.

4.Elutasítjuk a “mindent vagy semmit” elvet. Helyette hisszük, hogy a valami jobb mint a semmi, és a kevesebb több. 10 perc torna többet ér, mintha neki se kezdünk.

5.Hisszük, hogy a belső párbeszédeink és az önmagunkkal való viszonyunk megváltoztatása ugyanolyan fontos (ha nem fontosabb), mint a testünk megváltoztatása. Tudjuk, hogy a nagy változások nem kívül, hanem belül történnek; és a kapcsolatunk a testünkkel és önmagunk elfogadása fontosabb, mint a ruhaméret.

6.Nem alakítjuk át az egész életünket egyszerre. Nincsenek irreális céljaink sem. Tudjuk, hogy az csak plusz stresszt okozna, túlterhelne, és nem is tartana sokáig. Az életünk így is teljes, és mellette kis lépésekben haladunk, mert ezek is nagy hatással vannak az egészségünkre és a közérzetünkre.

7.Az időnk értékes, ezért értékeljük a hatékonyságot. Nem töltünk edzéssel minden nap órákat, és nem is érezzük szükségességét. A rendszerességet fontosabbnak tartjuk, az edzéseink gyorsak és fókuszáltak.

8.A következetességre koncentrálunk. Belefáradtunk abba, hogy sikertelennek érezzük magunkat, mert nem tartottunk pontosan egy edzéstervet. Az edzéseink rövidek, praktikusak és célratörők, hogy hosszútávon tudjuk tartani; és emellett rugalmasak vagyunk. A célunk, hogy a pilatest napi rutinná tegyük, de nem minden áron, és nem mindig a maximumra vagy még azon túlra törekedve. A komfortzónából kilépés jó és kell, de nem minden esetben.

9.Tudjuk, hogy akkor tudunk adni másoknak, ha mi magunk rendben vagyunk. Ezért bármennyire nehéz is, megteremtjük az időt magunkra, és hisszük hogy megéri. Egymást is erre biztatjuk.

10.Minden napra egy új kezdetként tekintünk. Néha rosszabbul megy. Néha kihagyjuk. Néha az egyetelen mozgás, amikor kimegyünk a konyhába egy finom falatért. És ez így van jól. Mert nem esünk kétségbe és másnap újra kezdhetjük, a múlt pedig nem számít.

11.Azért tornázunk, mert tudjuk hogy jól érezzük magunkat utána. Nem azért, mert le kell fogynunk, sokat ettünk, vagy mert jön a nyár. Az edzés nem büntetés, hanem az életünk egy szuper része.

12.Szeretjük a pilatest.

Az egészséges életmód és az edzés lehet ijesztő, idegen, és túl nagy váltás a mostani életedhez képest, de mi azért vagyunk itt, hogy ezen változtassunk.

Mi arra törekszünk, hogy elfogadjuk és megszeressük azt a testünket és életünket amit kaptunk, közben pedig folyamatosan dolgozunk azon, hogy fejlődjünk és önmagunk legjobb változata legyünk.

Jól hangzik? Szeretnél ennek Te is tagja lenni? Ha igen, akkor alig várom hogy üdvözölhesselek valamelyik programunkban.

KEZDD EL A 21 NAPOS PILATES KIHÍVÁST

Ez az ingyenes program 100%-ban a következetességre, a “kevesebb több” mentalitására épül; napi 10 perc pilates edzés 3 héten át szuper kezdés. Hidd el, lehetséges egészségesebben élni anélkül, hogy szenvedned kéne.

.

Ha ez nem az, amit kerestél, az is rendben van.

Ha valami intenzívebb, szigorúbb, kimerítőbb edzésprogramot, és egy “hajcsár” edzőt keresel, akkor én nem a te oktatód vagyok.

De ha egy biztonságos, hosszútávú és tartható edzésprogramot, és mellé egy fantasztikus támogató és motiváló közösséget keresel, ahol őszinte lehetsz, bármikor számíthatsz segítségre, és a gondolkodásod is megváltozik pozitívan, akkor ne várj tovább.

KEZDD EL A 21 NAPOS PILATES KIHÍVÁST

Zsuzsi