Harmónia Pilatessel KLUB2018-11-26T17:07:37+00:00

A Harmónia Pilatessel Klub egy havi tagsági program, aminek célja hogy segítse az elfoglalt nőket egy karcsú és erős test kialakításában a saját otthonukban, miközben sok hasonló gondolkodású nővel kerülnek kapcsolatba és segítik egymást.

A Harmónia Pilatessel Klub egy havi tagsági program, aminek célja hogy segítse az elfoglalt nőket egy karcsú és erős test kialakításában a saját otthonukban, miközben sok hasonló gondolkodású nővel kerülnek kapcsolatba és segítik egymást.

Szeretnél csatlakozni az online programunkhoz?
Iratkozz fel a várólistára, és elküldök egy AJÁNDÉK videót!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.

Ha szeretnél erősebb és hajlékonyabb lenni, csatlakozni egy fantasztikus közösséghez aki minden lépésedet támogatja, akkor imádni fogod a Harmónia Pilatessel Klubot!

Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról. Köszönetként elküldök Neked egy 30 perces AJÁNDÉK pilates videót, hogy már most el tudd kezdeni a tornát.

Kérek értesítést!

Te is küzdesz, hogy időt találj az edzésre?

.

Neked is nehéz, hogy következetesen és rendszeresen tornázz?

Teljesen megértem. Egy egyszemélyes vállalkozás és a háztartás – meg ami még közbejön – mellett tudom milyen érzés, amikor mindig rohansz és csinálsz valamit, de mégsincs időd semmire, főleg nem Magadra.

Pontosan ezért hoztam létre a Harmónia Pilatessel KLUBot.

A Harmónia Pilatessel Klub gyors és hatékony otthoni Pilates edzéseket ad Neked, amik segítenek hogy újra jól érezd magad a bőrödben. Erősebb, tónusosabb és magabiztosabb leszel úgy, ahogy sose gondoltad volna.

Ha követed a Harmónia Pilatessel Klub havi edzéstervét,
erre számíthatsz:

  • Rövidebb idejű edzésekkel jobb eredményt érsz el!

  • Erősebb lesz a törzsizmod és karcsúbb a derekad.

  • Javul a testtartásod és hajlékonyabb leszel.

  • Támogatva és motiválva érzed majd magad egy olyan közösségben, ahol sok hozzád hasonló gondolkozású nő van.

  • Csökken a stressz, az elégedetlenség és a túlterheltség érzése az életedben.

  • Nő az önbizalmad, és úgy általában boldogabb leszel.

Harmónia Pilatessel Klubtagként minden hónapban kapsz:

Havi edzéstervet
10-40 perces edzésekkel

Új teljes hosszúságú edzést
fókuszáltan egy célra vagy testtájékra

Edzésvideótárat
minden korábbi 10-40 perces edzést

Recepteket
egészséges és finom menük, ötletek

Havi énidő-feladatot
a harmónikus életért

Interaktív közösséget
hasonló gondolkodású nőkkel

Az edzésvideók bármilyen készüléken lejátszhatóak

Telefon

Tablet

Laptop és számítógép

Televízió

A jelentkezés a Klubba jelenleg zárva van!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.

Ha szeretnél erősebb és hajlékonyabb lenni, csatlakozni egy fantasztikus közösséghez aki minden lépésedet támogatja, akkor imádni fogod a Harmónia Pilatessel Klubot!

Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról. Köszönetként elküldök Neked egy 30 perces AJÁNDÉK pilates videót, hogy már most el tudd kezdeni a tornát.

Kérek értesítést!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A KLUB MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

A KLUB 100% online. Jelentkezés után e-mailben küldöm a hozzáférési adatokat, amivel be tudsz lépni a fiókodba. Belépés után könnyen meg fogsz találni minden aktuális és korábbi videót, ÉNIDŐ feladatot és receptet.

Miután a befizetésed megérkezik, küldök egy üdvözlő e-mailt a belépési adataiddal, a részletekkel és egy videóval, amivel körbevezetlek a KLUB-bon belül.

Minden hónap utolsó napján írok e-mailt, hogy elérhetőek a következő havi új anyagok (hosszabb videó, edzésterv, receptek és ÉNIDŐ feladat), illetve a KLUB zárt Facebook csoportjában is szólok róla. De ha belépsz a KLUB főoldalára, ott is már az újdonságokat fogod látni.

Természetesen! A KLUB fő felületei a weboldalon lévő Főoldal és az e-mail. A Facebook Zárt csoport egy szuper lehetőség, hogy tartsátok a kapcsolatot, megosszátok a sikereiteket, segítséget kérjetek egymástól… de ez nem kötelező! Én is jelen szoktam lenni ebben a csoportban, de minden fontos információt elsősorban e-mailben küldök.

A KLUB EDZÉSEIVEL KAPCSOLATBAN

Nem, egyáltalán nem. Minden edzettségi szinten lehet csatlakozni – többféle hosszabb videóból áll az edzésvideótár. Ha ismered a 21 napos kihívások videóit, akkor nincs mitől félned, és a KLUB videóiban is mindig ajánlok módosítási lehetőségeket. Ez nem egy nehezebb változata a kihívásoknak, hanem egy hosszabb távú és kibővített lehetőség a rendszeres otthoni testmozgásra.

A Klub edzéseiben is minden testájat erősítünk – külön rá fókuszálva is, illetve a pilates sajátosságain alapulva egy gyakorlaton belül is. Ennek ellenére ott kevésbé térek ki egyetlen izomcsoportra egy hosszabb videón belül. A testünkre egészként gondolunk és harmónikusan fejlesztjük, általában mindig több területre figyelve – de egy kiemelt céllal (nyújtás, szép tartás, stresszoldás…). Hosszútávon biztos az egész testedben érzed majd a változást, és feszesebb leszel mindenhol.

Kb. 20-30 perc egy ilyen videó.

A havi edzésterv azt jelenti, hogy egy hónapra előre látjátok az edzéseiteket. Hetente hétfőtől péntekig tart a terv, a hétvége hivatalosan pihi (de ettől még lehet tornázni).

hétfő – szerda – péntek: rövid 10 perces videók a kihívás edzései közül
kedd-csütörtök: 20-30 perces videók a Klub edzésvideótárából

Ettől el lehet térni, és magadra szabhatod ha ez a felosztás nem megy teljesen a hetirendedhez 🙂

Az edzésterveket a kihívások 10 perces videóiból és a KLUB edzésvideótárainak hosszabb videóiból állítom össze – egymásra épülve. Ismételjük a videókat, de nem olyan gyakran, hogy megund. Minden hónapban kapsz egy új 30 perces videót, amik folyamatosan “nehezednek”, illetve időnként BÓNUSZ videók is érkeznek. Jelenleg 24 videóból áll az edzésvideótár, amiből minden hónapban egyre szuperebb edzésterveket tudok összeállítani. 🙂

FIZETÉSSEL
KAPCSOLATBAN

Igen, csak bankkártyával.

Havi tagság esetén minden hónapban automatikusan meg fog újulni a tagságod, azaz le fog vonódni a havi díj.

Éves tagság esetén csak egyszeri a fizetés, NEM fog automatikusan ismétlődni 1 év múlva.

Az adatok kitöltése és a gomb megnyomása után az OTP Simple oldala fog feljönni, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait és véglegesíted a jelentkezést – havi tagság esetén a “Kártyaregisztráció”, éves tagság esetén a “Fizetés” gombra kattintva.

Te is és én is fogunk kapni egy értesítőt e-mailben a fizetésről, a későbbiekben pedig minden hónapban ugyanazon a napon automatikusan megújul majd a fizetés (évesnél nincs automatikus megújulás). Tehát úgy van beállítva, hogy a kártya adatai alapján automatikusan le tudom vonni a havi tagság díját anélkül hogy Neked vagy Nekem bármit tennünk kéne.

A kártya adatait sem én sem a bank nem látjuk vagy tároljuk, biztonságos titkosított a rendszer.

Havi tagságnál bármikor megteheted. Írj egy e-mailt zsuzsi@pilatesesmotivacio.hu e-mail címre, és elküldöm a linket, amivel egy kattintással le lehet állítani az automatikus megújítást.

Éves tagságnál az első 30 napban lemondhatod szintén a zsuzsi@pilatesesmotivacio.hu e-mail címen (ha mégsem erre számítottál, vagy bármi más ok miatt), és kérdés nélkül visszafizetem az éves tagsági díj 100%-át. 30 napon túl már nem lehet lemondani, akkor 1 évig lesz hozzáférésed az anyagokhoz.

Havi tagság lemondását követően a hozzáférésed még a kifizetett hónap végéig aktív marad, és csak azt követően veszik el.

Éves tagság lemondása esetén – mivel a díj 100%-át visszafizetem – azonnal elveszted a hozzáférést.

Minden Klubbos hosszabb videó csak az aktív klubtagok számára elérhető. Ha valamiért úgy döntesz nem folytatod a Klubbot, a korábbi anyagokhoz sem lesz hozzáférésed.