fbpx
Harmónia Pilatessel Klub2020-05-17T22:17:36+02:00
belépek a klubba >>
belépek a klubba >>

Te is küzdesz, hogy időt találj az edzésre?

Neked is nehéz, hogy kitartóan és rendszeresen tornázz?

Biztos Te is érzed, hogy rendszeresen kéne sportolnod, mert

  • valahol mindig fáj valami
  • le kéne adnod néhány kilót és formába kéne jönnöd
  • rosszkedvű és kimerült vagy, kevés az energiád

De eddig sehogy nem jött össze, mert

  • annyi dolgod van, hogy lehetetlen rendszeresen elszabadulnod akár csak egy órára
  • nincs a közeledben edzőterem, és nem akarsz csak ezért pluszban órákat utazni
  • egyedül nincs elég motivációd és kitartásod, és mindig abbahagytad

A Harmónia Pilatessel Klub pont erre megoldás!

Eddig kipróbáltál már rengeteg edzéstervet és programot, amik közben az akaraterődre és az önfegyelmedre hagyatkoztál.

De ezeket vagy már az elején félbehagytad mert követhetetlen volt, vagy csak addig tartott a lelkesedésed, amíg véget nem ért a program.

Nem veled van a baj!

Csak ezek a tervek nem egy olyan elfoglalt nőnek készültek, amilyen te is vagy…
Neked másra van szükséged.

Zsuzsi vagyok, 10 éve edző. Az elmúlt tanítással töltött években azt tapasztalatam, hogy a rendszeres testmozgás kialakításához nem akaraterőre és önfegyelemre, speciális edzésekre és a legjobban összeállított edzéstervekre, elméleti tudásra van szükséged.

Hanem egyszerűen egy könnyen követhető és pontos tervre, egy szemléletmódra ami segít Magadra szabni az edzéseidet, egy támogató közösségre hogy ne érezd magad egyedül és megoszthass velük minden jót és rosszat, és folyamatos motivációra.

Én ezeket tartom szem előtt minden kihívásom és programom, és a Harmónia Pilatessel Klub vezetése során is. Hogy valódi, használható gyakorlatias segítséget adjak Neked, aminek köszönhetően Te is valódi, érezhető és látványos eredményeket érhetsz el.

Zsuzsi vagyok, 10 éve edző. Az elmúlt tanítással töltött években azt tapasztalatam, hogy a rendszeres testmozgás kialakításához nem akaraterőre és önfegyelemre, speciális edzésekre és a legjobban összeállított edzéstervekre, elméleti tudásra van szükséged.

Hanem egyszerűen egy könnyen követhető és pontos tervre, egy szemléletmódra ami segít Magadra szabni az edzéseidet, egy támogató közösségre hogy ne érezd magad egyedül és megoszthass velük minden jót és rosszat, és folyamatos motivációra.

Én ezeket tartom szem előtt minden kihívásom és programom, és a Harmónia Pilatessel Klub vezetése során is. Hogy valódi, használható gyakorlatias segítséget adjak Neked, aminek köszönhetően Te is valódi, érezhető és látványos eredményeket érhetsz el.

Hogyan működik a Harmónia Pilatessel Klub?

Válj erősebbé, tónusosabbá és magabiztosabbá egy rugalmas és életszerű edzéstervvel a saját otthonodban!

1. LÉPÉS: LÉPJ BE A KLUB FŐOLDALÁRA

Laptopról, mobilról, tabletről… A Főoldalt bármikor eléred, és az edzésvideók bármilyen eszközön lejátszhatóak.

2. LÉPÉS: INDÍTSD EL AZ EDZÉST

Követheted a havi edzéstervet, vagy választhatsz egy a kedvedhez jobban illő edzést az edzésvideótárból. Mindent elérsz mindig, és rugalmasan alakíthatod az edzéseidet. Nem fogod megunni!

3. LÉPÉS: ERŐSÖDJ ÉS ÉLVEZD AZ UTAT

Pipáld ki a havi edzésnaptárban az aznapit, írd meg a tapasztalataidat a Klub privát Facebook csoportjában, és élvezd ahogy egyre erősebbé, fittebbé és energikusabbá válasz!

   

Minden hónapban kapsz egy új 20-30 perces edzésvideót, és egy edzéstervet rövid és hatékony, kimondottan elfoglalt nők számára készült edzésvideókból.

Emellett korlátlan hozzáférésed van a 130+ változatos pilates, erősítő és nyújtó edzésvideóhoz, amikből kedved szerint tudsz válogatni, és ezekkel rugalmasan alakíthatod az edzéstervedet.

Hétről hétre emlékeztetlek arra a szemléletmódra, ami segít hosszútávon kitartani. Mi kis lépésekben haladunk, a napi torna szokásának fenntartására koncentrálunk nem az eredményekre, bűntudat nélkül igyekszünk jobbá és egészségesebbé tenni az életünket. Nem versenyzünk, nem teszünk drasztikus változtatásokat az életvitelünkben, és élvezzük hogy minden nap egy kicsit jobbak lehetünk. Türelmesek vagyunk Magunkkal és a testünkkel, és örülünk az apró sikereinknek is.

A Klub tagjaként tagja leszel a legtámogatóbb és legösszetartóbb online közösségnek is az interneten. Tényleg. Ez egy olyan csapat, akik napi szinten támogatják és segítik egymást, és ha kicsit elkedvtelenednél annyi energiát kapsz tőlük, hogy úgy érzed muszáj tornáznod!
Nem vagyunk fitness modellek – és nem is teszünk úgy, mintha azok akarnánk lenni. Csak jól érezzük Magunkat, és vigyázunk az egészségünkre.

EZT NEKED TALÁLTÁK KI!

belépek a klubba >>

A Harmónia Pilatessel Klub több, mint egy edzésprogram – ez egy pozitív és harmonikus életmód és életszemlélet.

Ezt nem tudod elbukni, és nincsen vége – minden hónap egy új kezdet, és még ha nem is követed 100%-ban, egyre több egészséges szokást fogsz kialakítani kemény munka nélkül.

Olvasd el mit mondanak, akik már bent vannak!

Az ajánlások és vélemények mindig megerősítik amit érzel, és megkönnyítik a döntést.
Ők már több mint egy éve tornáznak rendszeresen a Klubban…

Mielőtt előfizettem a klubtagságot, sokáig gondolkodtam, hogy megéri-e, mikor annyi anyag elérhető ingyenesen. Január óta vagyok tag, és kijelenthetem, hogy NAGYON JÓ DÖNTÉS VOLT, MEGÉRI!!!!! Soha nem fogom lemondani a tagságot. Köszönöm szépen!

Hédi

Köszönöm neked Zsuzsi, hogy általad egy olyan életvitelszerűen követhető edzést találtam, ami nem csettintésre való álcsodákat ígér, hanem valódi hosszútávú változást. Köszönöm, hogy általad lejjebb tehettem a mércét és önsanyargatás nélkül, munka mellett is változik a testem. Szépen lassan átformálódik minden és most érzem mennyit fejlődtem már…

Renáta

Lassan de biztosan formálódok, erősödök, a tartásom teljesen más. Ha kimarad a pilates, valami hiányzik. Zsuzsi mindig akkor jelentkezik,amikor éppen holtponton vagyok. És ez újjabb erőt ad a folytatáshoz, mert ez nem kérdés. Köszönöm mindenkinek a biztató visszajelzéseket. Ja,és az állandó hátfájásom megszűnt azóta.

Marika

(2018) Január 19-e óta vagyok klubtag, előtte két és fél hónapig válogattam az ingyenes videók közül, hezitáltam, hogy belépjek-e… De nagyon jó döntés volt!!! Itt összeszedetten, előre belinkelve kapod az edzéstervet, cserélgetheted, választhatsz a régiek közül is. A receptek is nagyon hasznosak, az énidő feladat is mindig elgondolkodtat… ennyi pénzért 1 havi tornát kapunk, ha lemegyünk edzeni egy terembe, kb. 4 alkalom ára ennyi. Aki csak teheti vágjon bele, mert nagyon megéri!!!

Kati

A Harmónia Pilatessel Klub jelenleg zárva van!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.

Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról. Köszönetként elküldök Neked egy 30 perces AJÁNDÉK pilates videót, hogy már most el tudd kezdeni a tornát.


Az edzésvideótáron és edzésterven felül BÓNUSZ a Klubban:

A pilates a test és az elme párhuzamos fejlesztését tanítja,
és én is hiszek abban, hogy a tartós változáshoz és eredményekhez nem elég “csak” a torna.

A nagy változások először soha nem kívül a testünkön, hanem bennünk történnek, a gondolkodásunkban; gyakran az egészségünk jobbá tételéért az életünk egy más területén kell elkezdenünk változtatni, és az életmód meghatározó szereplője az étkezés is.

Ezért hónapról hónapra ezeket a területeket is érintjük, és időnként személyesen is találkozunk!

Minden hónapban kiválasztjuk az élet egy területét, és arra fókuszálunk; vagy új egészséges szokásokat alakítunk ki.

100+ egészséges és tápláló recept, ami támogatja az edzéseinket.

A privát Facebook csoportunkban minden hónapban ÉLŐ torna is van, aminek a felvételével utána bármikor tudsz tornázni.

A pilates táborokról és más személyes találkozásokról először mindig a Klub tagjai hallanak, illetve csak ők vehetnek részt rajta.

Egy pillanatra képzeld el Magad 3 hónap múlva…

  • Képzeld el, ahogy minden reggel energikusan és vidáman ébredsz.

  • Biztonságban érzed Magad, mert végre találtál egy olyan edzéstervet, amit tartani tudsz.
  • Folyamatosan fejlődsz, látod Magadon a változást – és könnyebben megy, mint gondoltad volna.
  • Sokkal erősebbnek, fittebbnek és magabiztosabbnak érzed Magad.

Hidd el, hogy Te is meg tudod csinálni!

Csatlakozz >>

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLASZOLTAM

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak a Klubbal kapcsolatban.
De ha mégis van, amire nem találod a választ, írj Nekem a zsuzsi@pilatesesmotivacio.hu e-mail címre!

Miután a befizetésed megérkezik, küldök egy üdvözlő e-mailt a belépési adataiddal, a részletekkel és egy rövid képernyővideóval, amivel körbevezetlek a KLUB-bon belül.

A KLUB 100% online. Jelentkezés után e-mailben küldöm a hozzáférési adatokat (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a fiókodba. Belépés után könnyen meg fogod találni az edzéstervet és az edzésvidótárat, recepteket és minden bónuszt – visszamenőleg is. 🙂

Jelentkezés után mindent megmutatok képernyővideón – hogy mit-hol találsz, lépésről-lépésre végig kattintom veled. De gyakorlatilag a weboldal legtetején a csak a Klubtagok számára látható menüsávból elérsz mindent. Illetve az első hetekben kicsit aktívabban írok is ezekről, várom a kérdéseiteket, és igyekszek gyorsan válaszolni. Illetve ez a későbbiekben is így lesz, bármikor kérdezhetsz, akár technikai dolgokról is – de majd meglátod, hogy tényleg egyszerű a rendszer.

Minden hónap utolsó napján írok e-mailt, hogy elérhetők a következő havi új anyagok (hosszabb videó, edzésterv, ÉNIDŐ feladat), illetve a KLUB zárt Facebook csoportjában is szólok róla. De belépés után a csak Klubtagok számára látható menüsávban is már az újdonságokat fogod látni.

Természetesen! A KLUB fő felületei a weboldal és az e-mail. A Facebook Zárt csoport egy szuper lehetőség, hogy tartsátok a kapcsolatot, megosszátok a sikereiteket, segítséget kérjetek egymástól… de ez nem kötelező! Én is jelen szoktam lenni ebben a csoportban, de minden fontos információt e-mailben is küldök.

Nem, egyáltalán nem. Minden edzettségi szinten lehet csatlakozni – többféle hosszabb videóból áll az edzésvideótár. Ha ismered a 21 napos kihívások videóit, akkor nincs mitől félned, és a KLUB videóiban is mindig ajánlok módosítási lehetőségeket. Ez nem egy nehezebb változata a kihívásoknak, hanem egy hosszabb távú és kibővített lehetőség a rendszeres otthoni testmozgásra.

A Klub edzéseiben is minden testájat erősítünk – külön rá fókuszálva is, illetve a pilates sajátosságain alapulva egy gyakorlaton belül is. Ennek ellenére ott kevésbé térek ki egyetlen izomcsoportra egy hosszabb videón belül. A testünkre egészként gondolunk és harmónikusan fejlesztjük, általában mindig több területre figyelve – de egy kiemelt céllal (nyújtás, szép tartás, stresszoldás…). Hosszútávon biztos az egész testedben érzed majd a változást, és feszesebb leszel mindenhol.

Kb. 20-30 perc egy ilyen videó.

A Klub hosszabb edzéseinél is ajánlok módosítási lehetőségeket – nyugodtan szabd Magadra, és idővel már automatikusan fogod tudni, mi jobb Neked máshogy, ígérem! Vannak könnyebb és nehezebb videók is – ha az edzéstervet követed, és előre látod hogy az Neked sok lesz, akkor válasz helyette egy másikat (például az általad kedvencnek jelöltek közül). Nem kell 100%-ban követni az edzéstervet, az a fontos hogy minden nap/minél gyakrabban tornázz, ahogy Neked a legjobb.

A havi edzésterv azt jelenti, hogy egy hónapra előre látjátok az edzéseiteket. Hetente hétfőtől péntekig tart a terv, a hétvége hivatalosan pihi (de ettől még lehet tornázni).

hétfő – szerda – péntek: rövid 10 perces videók a kihívás edzései közül
kedd-csütörtök: 20-30 perces videók a Klub edzésvideótárából

Ettől el lehet térni, és magadra szabhatod ha ez a felosztás nem megy teljesen a hetirendedhez 🙂

Az edzésterveket a kihívások 10 perces videóiból és a KLUB edzésvideótárainak hosszabb videóiból állítom össze – egymásra épülve. Ismételjük a videókat, de nem olyan gyakran, hogy megund. Minden hónapban kapsz egy új 20-30 perces videót, illetve a havi ÉLŐ tornák is mindig újak, időnként pedig BÓNUSZ videók is érkeznek. Jelenleg összesen 129 videóból áll az edzésvideótár, amiből minden hónapban egyre szuperebb edzésterveket tudok összeállítani. 🙂

Ezt nem hiszem, mert az edzésterv tényleg követhető, nem megterhelhető és rugalmas. De ne felejtsd el, hogy a havi tagságot bármikor lemondhatod egy kattintással – ha tartasz ettől, válaszd most azt!

Igen, csak bankkártyával – így Neked és Nekem is egyszerűbb, és gördülékenyebb a tagságod nyomon követése.

Havi tagság esetén minden hónapban; éves tagság esetén minden évben ugyanazon a napon automatikusan meg fog újulni a tagságod, azaz le fog vonódni a tagdíj.

Éves tagság esetén erről a forduló nap előtt 3 emlékeztető levelet küldünk (1 hónappal, 2 héttel és 1 héttel előtte), hogy biztos szeretnéd-e folytatni.

Az adatok kitöltése és a gomb megnyomása után az OTP Simple oldala fog feljönni, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait és véglegesíted a jelentkezést a “Kártyaregisztráció” gombra kattintva.

Te is és én is fogunk kapni egy értesítőt e-mailben a fizetésről, a későbbiekben pedig minden hónapban/évben ugyanazon a napon automatikusan megújul majd a fizetés. Tehát úgy van beállítva, hogy a kártya adatai alapján automatikusan le tudom vonni a havi tagság díját anélkül hogy Neked vagy Nekem bármit tennünk kéne – de ezt a Fiókom oldalról bármikor le tudod állítani.

A kártya adatait sem én sem a bank nem látjuk vagy tároljuk, biztonságos titkosított a rendszer.

A tagságod (akár havi, akár éves) bármikor lemondhatod egy kattintással a Fiókom oldalról.

Ha az éves tagságot az első 30 napban lemondod (mert nem erre számítottál, vagy bármi más ok miatt) visszafizetem az éves tagsági díj 100%-át. Ehhez viszont írj még Nekem a zsuzsi@pilatesesmotivacio.hu e-mail címre is. Ez csak az első belépéskor érvényes, haviról éves tagságra váltáskor és tagság meghosszabításakor már nem.

30 napon túl már nem érvényes a pénzvisszafizetés, akkor 1 évig lesz hozzáférésed az anyagokhoz, és utána szűnik meg a tagságod.

Lemondás után még a kifizetett időszak végéig megmarad a hozzáférésed mindenhez, és megkapod a kapcsolódó e-maileket is.

Minden Klubbos hosszabb videó és más anyag csak az aktív klubtagok számára elérhető. Ha valamiért úgy döntesz nem folytatod a Klubbot, a korábbi anyagokhoz sem lesz hozzáférésed.

nincs több kérdésem, belépek a klubba >>