Harmónia Pilatessel KLUB 2018-02-22T13:27:09+00:00

Harmónia Pilatessel
KLUB

A Harmónia Pilatessel Klub egy havi tagsági program, aminek célja hogy segítse az elfoglalt nőket egy karcsú és erős test kialakításában a saját otthonukban, miközben sok hasonló gondolkodású nővel kerülnek kapcsolatba és segítik egymást.

Harmónia Pilatessel
KLUB

A Harmónia Pilatessel Klub egy havi tagsági program, aminek célja hogy segítse az elfoglalt nőket egy karcsú és erős test kialakításában a saját otthonukban, miközben sok hasonló gondolkodású nővel kerülnek kapcsolatba és segítik egymást.

Szeretnél csatlakozni az online programunkhoz?
Iratkozz fel a várólistára, és elküldök egy AJÁNDÉK videót!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.

Ha szeretnél erősebb és hajlékonyabb lenni, csatlakozni egy fantasztikus közösséghez aki minden lépésedet támogatja, akkor imádni fogod a Harmónia Pilatessel Klubot!

Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról. Köszönetként elküldök Neked egy 30 perces AJÁNDÉK pilates videót, hogy már most el tudd kezdeni a tornát.

Kérek értesítést!

Te is küzdesz, hogy időt találj az edzésre?

.

Neked is nehéz, hogy következetesen és rendszeresen tornázz?

Teljesen megértem. Két vállalkozás és a háztartás – meg ami még közbejön – mellett tudom milyen érzés, amikor mindig rohansz és csinálsz valamit, de mégsincs időd semmire, főleg nem Magadra.

Pontosan ezért hoztam létre a Harmónia Pilatessel KLUBot.

A Harmónia Pilatessel Klub gyors és hatékony otthoni Pilates edzéseket ad Neked, amik segítenek hogy újra jól érezd magad a bőrödben. Erősebb, tónusosabb és magabiztosabb leszel úgy, ahogy sose gondoltad volna.

Ha követed a Harmónia Pilatessel Klub havi edzéstervét,
erre számíthatsz:

  • Rövidebb idejű edzésekkel jobb eredményt érsz el!

  • Erősebb lesz a törzsizmod és karcsúbb a derekad.

  • Javul a testtartásod és hajlékonyabb leszel.

  • Támogatva és motiválva érzed majd magad egy olyan közösségben, ahol sok hozzád hasonló gondolkozású nő van.

  • Csökken a stressz, az elégedetlenség és a túlterheltség érzése az életedben.

  • Nő az önbizalmad, és úgy általában boldogabb leszel.

Harmónia Pilatessel Klubtagként minden hónapban kapsz:

Havi edzéstervet
10-40 perces edzésekkel

Új teljes hosszúságú edzést
fókuszáltan egy célra vagy testtájékra

Edzésvideótárat
minden korábbi 10-40 perces edzést

Recepteket
egészséges és finom menük, ötletek

Havi énidő-feladatot
a harmónikus életért

Interaktív közösséget
hasonló gondolkodású nőkkel

Az edzésvideók bármilyen készüléken lejátszhatóak

Telefon

Tablet

Laptop és számítógép

Televízió

A jelentkezés a Klubba jelenleg zárva van!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.

Ha szeretnél erősebb és hajlékonyabb lenni, csatlakozni egy fantasztikus közösséghez aki minden lépésedet támogatja, akkor imádni fogod a Harmónia Pilatessel Klubot!

Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról. Köszönetként elküldök Neked egy 30 perces AJÁNDÉK pilates videót, hogy már most el tudd kezdeni a tornát.

Kérek értesítést!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A KLUB MŰKÖDÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

A KLUB 100% online. Jelentkezés után e-mailben küldöm a hozzáférési adatokat, amivel be tudsz lépni a fiókodba. Belépés után könnyen meg fogsz találni minden aktuális és korábbi videót, ÉNIDŐ feladatot és receptet.

Miután a befizetésed megérkezik, küldök egy e-mailt a belépési adataiddal és egy másik üdvözlő e-mailt a részletekkel és egy videóval, amivel körbevezetlek a KLUB-bon belül. Ha bankkártyával fizetsz azonnal lesz hozzáférésed mindenhez, ha SZÉP Kártyával vagy átutalással (csak éves tagságnál), akkor amint beérkezik a fizetésed és én ezt adminisztrálom.

Minden hónap utolsó napján írok e-mailt, hogy elérhetőek a következő havi új anyagok (hosszabb videó, edzésterv, receptek és ÉNIDŐ feladat), illetve a KLUB zárt Facebook csoportjában is szólok róla. De ha belépsz a KLUB főoldalára, ott is már az újdonságokat fogod látni.

Természetesen! A KLUB fő felületei a weboldalon lévő Főoldal és az e-mail. A Facebook Zárt csoport egy szuper lehetőség, hogy tartsátok a kapcsolatot, megosszátok a sikereiteket, segítséget kérjetek egymástól… de ez nem kötelező! Én is jelen szoktam lenni ebben a csoportban, de minden fontos információt elsősorban e-mailben küldök.

Egyáltalán nem. Ilyenkor elkezdheted az aktuális nappal, és az új hónap pedig már teljes lesz.

Naponta nem küldök e-mailt a KLUB edzéseivel, de a Facebook csoportban megosztom minden nap az aznapi edzést. Hetente tartjuk a kapcsolatot vasárnaponként e-mailben, illetve bármikor felmerül kérdésed, arra gyorsan válaszolok. Az edzéseket elsősorban a Főoldalról éred el minden nap könnyen.

A KLUB EDZÉSEIVEL KAPCSOLATBAN

Nem, egyáltalán nem. Minden edzettségi szinten lehet csatlakozni – többféle hosszabb videóból áll az edzésvideótár. Ha ismered a 21 napos kihívások videóit, akkor nincs mitől félned, és a KLUB videóiban is mindig ajánlok módosítási lehetőségeket. Ez nem egy nehezebb változata a kihívásoknak, hanem egy hosszabb távú és kibővített lehetőség a rendszeres otthoni testmozgásra.

A Klub edzéseiben is minden testájat erősítünk – külön rá fókuszálva is, illetve a pilates sajátosságain alapulva egy gyakorlaton belül is. Ennek ellenére ott kevésbé térek ki egyetlen izomcsoportra egy hosszabb videón belül. A testünkre egészként gondolunk és harmónikusan fejlesztjük, általában mindig több területre figyelve – de egy kiemelt céllal (nyújtás, szép tartás, stresszoldás…). Hosszútávon biztos az egész testedben érzed majd a változást, és feszesebb leszel mindenhol.

Kb. 20-30 perc egy ilyen videó.

A havi edzésterv azt jelenti, hogy egy hónapra előre látjátok az edzéseiteket. Hetente hétfőtől péntekig tart a terv, a hétvége hivatalosan pihi (de ettől még lehet tornázni).

hétfő – szerda – péntek: rövid 10 perces videók a kihívás edzései közül
kedd-csütörtök: 20-30 perces videók a Klub edzésvideótárából

Ettől el lehet térni, és magadra szabhatod ha ez a felosztás nem megy teljesen a hetirendedhez 🙂

Az edzésterveket a kihívások 10 perces videóiból és a KLUB edzésvideótárainak hosszabb videóiból állítom össze – egymásra épülve. Ismételjük a videókat, de nem olyan gyakran, hogy megund. Minden hónapban kapsz egy új 30 perces videót, amik folyamatosan “nehezednek”. Más lesz mindegyik valamilyen szempontból. Ezen kívül kb. negyedévente frissítem a 10 perces videókínálatot is. Szóval kb. fél év múlva már egy jó nagy videótár lesz, amiből minden hónapban egyre szuperebb edzésterveket tudok majd összeállítani. Kis lépésekben haladunk 🙂

FIZETÉSSEL KAPCSOLATBAN

A havi tagságot csak bankkártyás fizetéssel tudod választani. A tagdíj fizetése így minden hónapban ugyanazon a napon automatikusan meg fog újulni, azaz levonódik.

Azért szeretném, hogy a havi tagságot csak kártyával lehessen fizetni, mert jelenleg mindent teljesen egyedül csinálok, és ez megkönnyít a munkámat, hogy több időm és energiám maradjon a videókra, a blogra, és hogy a lehető legtöbbet tudjak nektek segíteni a tornában. Emellett Neked sem kell minden hónapban az utalással bajlódnod.

Az éves tagságnál választhatsz bankkártyás fizetés, átutalás és OTP vagy MKB SZÉP Kártyás fizetés közül. Itt ritkább a fizetés és az adminisztráció, több lehetőséget tudok ajánlani.

Éves tagdíj bankkártyás fizetése esetén a tagdíj évente újul meg automatikusan.

Mindkét SZÉP Kártya esetén csak a szabadidő alszámláról tudok fizetést elfogadni.

Az adatok kitöltése és a gomb megnyomása után az OTP Simple oldala fog feljönni, ahol meg kell adnod a bankkártya adatait és véglegesíted a jelentkezést.

Te is és én is fogunk kapni egy értesítőt e-mailben a fizetésről, a későbbiekben pedig minden hónapban (vagy évben) ugyanazon a napon automatikusan megújul majd a fizetés. Tehát úgy van beállítva, hogy a kártya adatai alapján automatikusan le tudom vonni a havi tagság díját anélkül hogy Neked vagy Nekem bármit tennünk kéne.

A kártya adatait sem én sem a bank nem látjuk vagy tároljuk, biztonságos titkosított a rendszer.

Havi tagságnál bármikor megteheted. Írj nekem egy e-mailt, és elküldöm a linket, amivel egy kattintással le lehet állítani az automatikus megújítást. Egy napon belül küldöm a lemondó linket (tényleg, erre nagyon figyelek), de kérlek időben szólj, mert visszafizetni a már levont díjat sajnos nem tudom.

A fordulónapról bármikor érdeklődhetsz e-mailben a zsuzsi@pilatesesmotivacio.hu e-mail címen.

Éves tagságnál az első 30 napban lemondhatod (ha mégsem erre számítottál, vagy bármi más ok miatt), és kérdés nélkül visszafizetem az éves tagsági díj 100%-át. 30 napon túl már nem lehet lemondani, akkor 1 évig lesz hozzáférésed az anyagokhoz. Ebben az esetben azt kérheted, hogy ne újuljon meg az év letelte után.

Havi tagság lemondását követően a hozzáférésed még a kifizetett hónap végéig aktív marad, és csak azt követően veszik el.

Éves tagság lemondása esetén – mivel a díj 100%-át visszafizetem – azonnal elveszted a hozzáférést.

Minden Klubbos hosszabb videó csak az aktív klubtagok számára elérhető. Ha valamiért úgy döntesz nem folytatod a Klubbot, a korábbi anyagokhoz sem lesz hozzáférésed, és a kihívás ingyenes videóival tudsz tovább tornázni.